FP HALLE-GOOIK wervelt tegen hekkensluiter Moeskroen 0-17

C21

Futsal_hg

FP Halle-Gooik zonder de geschorste De Bail trok naar Moeskroen. Moeskroen had zich versterkt tijdens de winterstop met als doel de redding maar Halle-Gooik liet ze nooit in de wedstrijd komen. De Pajotters hielden er een verschroeiend tempo op na en gaven geen schijn van kans aan de thuisploeg. De eerste helft was wervelend met een 0-12 ruststand tot gevolg.

Uitblinkers waren Leo, Tomic en vooral Lazarevic. Die laatste toonde zijn doelgerichtheid met maar liefst 7 goals waaronder enkele pareltjes. De tweede helft speelde Halle-Gooik de wedstrijd uit en liep nog verder uit tot 0-17.

Volgende week een drukke week met op maandag de topper tegen Malle-Beerse en op vrijdag de komst van Jette.

Door het gelijkspel van Antwerpen klimt Halle-Gooik naar plaats twee. Bij winst op maandag staan ze terug bovenaan de rangschikking.

Doelpunten: 0-1 Diogo, 0-2 Tomic, 0-3 Leo, 0-4 Lazarevic, 0-5 Lazarevic, 0-6 Lazarevic, 0-7 Leo, 0-8 Lazarevic, 0-9 Tomic, 0-10 Grello, 0-11 Grello, 0-12 Lazarevic, 0-13 Tomic, 0-14 Lazarevic, 0-15 Crema, 0-16 Leo & 0-17 Lazarevic

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...