HALLE - Sportoase blijft inzetten op gezondheid en gaat online!

C21

HALLE - Sportoase blijft inzetten op gezondheid en gaat online!

763
©Sportoase Hallebad
 

Gezondheid toegankelijk maken voor iedereen, jong, oud en alles daartussen…. Dat is de missie en voornaamste doelstelling van Sportoase. Zeker in deze tijden waar onze gezondheid -en de zorg daarrond- onder druk komt te staan is het voor Sportoase eens zo belangrijk iedereen te blijven motiveren om in beweging te blijven. Beweging en gezonde voeding versterkt namelijk de weerstand en is de beste persoonlijke strategie voor iedereen.

Sportoase nam, als ontmoetingsplaats voor duizenden mensen per dag, vorige week haar verantwoordelijkheid op om de verspreiding van het Corona- virus tegen te gaan door al haar vestigingen te sluiten en doet dat nu opnieuw door de weerstand en conditie van alle Belgen te ondersteunen.

"Ook al zijn we fysiek gesloten, ons hart, onze drive en de goesting om iedereen gezond te houden niet! We bieden daarom vanaf morgen ‘Sportoase TV’ aan, dit is een online-pakket aan gezondheidstips en work-outs. En dit voor iedereen, zo beperken we ons niet tot onze leden maar willen we het liefst heel België gezond houden.

Naast onze eigen coaches, hebben we in deze missie versterking van een aantal gezondheids- en bewegingsspecialisten. Eéntje is al zeker niet onbekend voor Sportoase, Sonja Kimpen. Bewegingswetenschapper, en autoriteit in Vlaanderen op gebied van gezonde levensstijl. Zij staat klaar samen met haar man Marc De Jonck om iedereen aan het sporten te krijgen in de eigen thuis-oase Synergie.

Sportoase- TV vindt u terug op onze website www.sportoase.be." aldus de groep Sportoase.


Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mrt 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief