CAW HALLE-Vilvoorde blijft bereikbaar voor welzijnsvragen tijdens de coronacrisis

C21

CAW HALLE-Vilvoorde blijft bereikbaar voor welzijnsvragen tijdens de coronacrisis

Image001
 

Ook tijdens de Coronacrisis is CAW Halle-Vilvoorde er voor mensen met een welzijnsvraag. Het Coronavirus roept voor veel mensen extra vragen op. In uw kot blijven is niet gemakkelijk en leidt soms tot spanning, eenzaamheid, angst, .... CAW Halle-Vilvoorde staat paraat via telefoon, mail en chat om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Blijven mensen helpen en ondersteunen

De coronacrisis zet CAW Halle-Vilvoorde aan om de hulpverlening anders te organiseren. Langskomen is niet meer mogelijk. Doordat de meeste medewerkers thuis werken, wordt er meer ingezet op hulp via telefoon, chat en e-mail. Zowel lopende begeleidingen als nieuwe hulpvragen blijven mogelijk.

Krachten bundelen

Vorige week verdubbelde het aantal chatgesprekken bij het JAC, de jongerenwerking. Door de bereikbaarheid te verhogen, biedt het CAW mensen met kopzorgen een luisterend oor. De uitbreiding is mogelijk door de krachten te bundelen met de collega’s van alle CAW’s en JAC’s in Vlaanderen.

Waar kunnen mensen terecht?

Jongeren tot 25 met een vraag kunnen terecht bij het JAC. Iedereen ouder dan 25 kan terecht bij CAW Halle-Vilvoorde. De hulp is gratis, vertrouwelijk en vrijblijvend. Mensen met vragen over geweld kunnen terecht bij 1712.

Alle (contact)info vind je op caw.be/coronacrisis-halle-vilvoorde. 

Inloopcentra blijven open

Het inloopcentrum in Vilvoorde blijft open voor mensen die nergens anders terecht kunnen. Douchen, wassen, eten kan. Uit veiligheid voor ieders welzijn laten we maximum 5 bezoekers in het inloopcentrum tegelijkertijd. De centra in Zellik en halle zetten in op (telefonische) individuele ondersteuning van de bezoekers.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 mrt 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief