Zonnig Huis, Ten Hove en Van Koekenbeek in HALLE blijven voorlopig gesloten voor bezoek

Zonnig Huis, Ten Hove en Van Koekenbeek in HALLE blijven voorlopig gesloten voor bezoek

Serviceflat-sfg-centrum-van-koekenbeek
 

$Het woonzorgcentrum Zonnig Huis en de assistentiewoningen Ten Hove en van Koekenbeek blijven voorlopig gesloten voor het publiek. De stad wil eerst meer duidelijkheid over hoe zo’n bezoek van familie kan georganiseerd worden. 

Het stadsbestuur nam gisterenavond kennis van de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad dat bewoners van woonzorgcentra voortaan één bezoeker mogen ontvangen. Nadien vernamen wij via de pers dat deze maatregel vooraf niet doorgesproken was met de sector van de woonzorgcentra. Wij lazen ook dat de bevoegde Vlaamse minister met de sector nog zou bekijken wanneer en op welke manier deze maatregel zou kunnen ingevoerd worden.

Deze maatregel is daarom voorlopig nog niet van toepassing in ons eigen woonzorgcentrum en de assistentiewoningen. Pas wanneer duidelijk is wanneer en hoe we deze maatregel kunnen invoeren, zal het stadsbestuur beslissen of wij hier gevolg aan kunnen geven voor ons woonzorgcentrum en assistentiewoningen.

Wij hebben alle begrip voor het welzijn van onze bewoners, maar hun gezondheid en veiligheid krijgen op elk moment voorrang en zijn voor ons het allerbelangrijkste. Dit standpunt nemen we ook in ter bescherming van ons zorgpersoneel, dat zich elke dag enorm inzet. 

Dus voorlopig blijven ons woonzorgcentrum Zonnig Huis en onze assistentiewoningen Ten Hove en Van Koekenbeek nog even gesloten voor alle bezoek.  

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 apr 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 27 sep 2020
Roger Swalens | 25 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 23 sep 2020
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020

archief