HALLE - IJsmerk LiQ trakteert het zorgpersoneel van het AZ Sint-Maria

HALLE - IJsmerk LiQ trakteert het zorgpersoneel van het AZ Sint-Maria

Image1
 

“In deze moeilijke tijden moeten we het zorgpersoneel wat verwennen aangezien zij fantastisch werk leveren”. Dat dacht ook het gloednieuwe ijsmerk LiQ, van de jonge ondernemers Jorgo Struyve (24) en Nicolas Destoop (25) uit Harelbeke, die met LiQ  ‘premium liquor infused ice cream’ op de markt brachten.

 

Door het coronavirus worden heel wat mensen getroffen. De zorgsector ongetwijfeld het meest aangezien zij in de frontlinie staan om het virus te bestrijden. “We voelden ons genoodzaakt om hen eens in de watten te leggen met onze ijsjes.”, zegt Jorgo Struyve. “We wilden meteen heel wat ziekenhuizen het voorstel doen om al hun medewerkers een ijsje aan te bieden. Het AZ Sint-Maria in Halle was meteen enthousiast en we bezorgden hen deze week zo’n 650 ijsjes volledig gratis”, vertelt Nicolas Destoop. Op deze manier zal iedere medewerker van het AZ Sint-Maria kunnen genieten van een welverdiend ijsje. 

 

LiQ roomijs en sorbets komen in zes verschillende smaken. Gaande van het roomijs Amaretto Cookie Crunch, Irish Coffee Crumble, Bourbon Salted Caramel en Coconut Rum Punch tot de twee sorbets; Limoncello Raspberry Ripple en Strawberry Rum Daiquiri. Deze laatste variant aan roomijs en beide sorbets zijn daarenboven ‘vegan friendly’. 

 

Elke smaak bevat een vleugje alcohol om de smaakervaring te versterken. Welke variant je ook verkiest, je hoeft je niet al te schuldig te voelen wanneer je jezelf op een LiQ-ijsje trakteert. De Belgische ijsproducent selecteert immers alleen de beste natuurlijke ingrediënten en gebruikt de natuurlijke zoetstof Stevia. De ijsjes bevatten hierdoor meer dan de helft minder suiker dan andere premium ijsmerken. Bovendien trekt LiQ de lijn van duurzaamheid ook door in de verpakkingen, met leuke composteerbare cups en bijhorende lepels die 100% biologisch afbreekbaar zijn.  

 

LiQ plant de komende weken nog gelijkaardige leveringen aan ziekenhuizen in Vlaanderen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 apr 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020
Sam Herremans | 31 aug 2020

archief