HALLE - Ook Kermis Hondzocht gaat een jaartje overslaan

HALLE - Ook Kermis Hondzocht gaat een jaartje overslaan

Sh2_5848_01__large_
 
Sh2_5884_01__large_
 

 Kermis Hondzocht staat ieder jaar garant voor het grootste wijkfeest van Halle. De voorbereidingen van de editie van 2020 zijn al getroffen en ons team staat klaar om alles in orde te brengen. Maar helaas treft de Coronacrisis ons allemaal sinds enkele maanden. Ons leven is drastisch veranderd: geen familiebezoeken meer, niet meer gezellig iets gaan drinken op een terrasje en zoals geweten werden ook carnaval Halle en de Sint-Veroonmars afgelast.

Het bestuur van Kermis Hondzocht is samengekomen om te bekijken of de editie van 2020 kon doorgaan. Het besluit van het bestuur was unaniem: de gezondheid van ons allemaal is belangrijker dan het vieren van Kermis Hondzocht. Daarom heeft het bestuur besloten om dit jaar over te slaan en dus Kermis Hondzocht 2020 te annuleren. Jammer genoeg zullen we dit jaar geen nieuwe wijkburgemeester in de bloemetjes zetten, geen Woefkesworp doen, niet de mooiste hond van Hondzocht bewonderen of samen kunnen dansen op de muziek van de artiesten en van DJ Bambi. We zouden liegen moesten we zeggen dat deze beslissing ons geen pijn aan het hart doet.

We willen op de eerste plaats iedereen bedanken op wie we altijd kunnen rekenen: onze vrijwilligers, onze sponsors, onze partners en al ons publiek dat afzakt naar onze evenementen. Maar uitstel is geen afstel. Wij duiden vrijdag 30 juli, zaterdag 31 juli en zondag 1 augustus 2021 al aan in onze agenda’s: Kermis Hondzocht 2021, de 25ste editie, zal dan plaatsvinden en wees gerust, we zullen er een dubbele lap op geven!

Namens het bestuur

Mieke Fierens – voorzitter

Mathias Pierquin – secretaris

Bambi Bourion – penningmeester

Johan Servé, Julie Geurisse, Francine Peetroons, Eric Debacker, Bruno Devuyst – bestuursleden

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 mei 2020
Devogeleer Emile
© Devogeleer Emile
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 23 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020

archief