Minister Weyts investeert 300.000 euro in Don Boscoschool in HALLE

Minister Weyts investeert 300.000 euro in Don Boscoschool in HALLE

Ben_weyts_0

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert via het Agentschap voor infrastructuur in het Onderwijs (AGION) 300.000 euro in de Don Boscoschool in Halle. Vlaanderen investeert deze regeerperiode een half miljard extra in schoolinfrastructuur. Die investeringsgolf zal ook in Halle voelbaar zijn.

Scholen uit het gemeentelijk, stedelijk en provinciaal en vrij onderwijs kunnen financiële steun krijgen van de Vlaamse Overheid om schoolgebouwen te bouwen of te renoveren. Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts trekt deze regeerperiode in totaal een half miljard euro extra uit voor schoolinfrastructuur. Daarmee investeert minister Weyts deze legislatuur 3 miljard euro in scholenbouw. De focus ligt in de eerste plaats op het secundair onderwijs, waar de noden het hoogst zullen zijn. Maar natuurlijk blijft er ook oog voor de andere noden.  

 

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert nu via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) 300.000 euro in de Don Boscoschool in Halle. Concreet gaat het om de modernisering van de bestaande gang van vleugel M in de basisschool.

 

“Terwijl er door iedereen hard gewerkt wordt aan de aanpak van de coronacrisis moet ook het reguliere beleid verder gevoerd worden”, zegt Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts. “We ijveren voor excellent onderwijs in kwaliteitsvolle schoolinfrastructuur.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 mei 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 29 sep 2020
Roger Swalens | 27 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 25 sep 2020
Sam Herremans | 23 sep 2020
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020

archief