Groep Sportoase HALLE is klaar voor heropening

Groep Sportoase HALLE is klaar voor heropening

Dispenserzuil
Ingezonden foto
 

Sportoase nam als een van de eersten in haar sector de volledige verantwoordelijkheid om te sluiten in functie van het voorkomen van een verdere verspreiding van het Covid-19 virus.

Sportoase heeft hetzelfde verantwoordelijkheidsgevoel aangewend om haar 16 operationele sites aan te passen in functie van een gezonde- en veilige uitbating, rekening houdend met de bekende maatregelen. Gezondheid, Comfort en Vertrouwen zijn de 3 pijlers waarop het protocol van Sportoase en de basis tot heropening opgebouwd zijn.

Sport en beweging zijn enorm belangrijk voor een goede algemene gezondheid, niet alleen de fysieke- maar ook de mentale weerbaarheid. Het zit dan ook in het DNA van Sportoase om dit blijvend aan te bieden in een omgeving van vertrouwen en comfort zodat iedereen hier veilig en gezond van kan genieten.
De zwembadsector is traditioneel opgebouwd rond veiligheid en hygiëne, zaken die binnen de tegenwoordige uitdagingen een ideale basis vormen ter ondersteuning van de extra maatregelen. Zwemwater wordt per definitie doorlopend ontsmet door de aanwezige chloor en de luchtcirculatie, professioneel en ingesteld op de toevoeging van 100% buitenlucht, ondersteunt de gezonde omgeving.

Om voldoende comfort en vertrouwen te geven heeft Sportoase extra maatregelen genomen in alle 16 centra om de gezondheid van bezoekers én medewerkers te bewaken:

Een bezoek aan Sportoase zal stap op een geduldige manier kunnen we al onze bezoekers

Aan de ingang zal de temperatuur van elke bezoeker gescand worden, niet vanuit medisch oogpunt maar als ondersteuning in het vertrouwen.
De route binnen de centra zijn aangegeven, zowel in richting als in afstand tegenover andere bezoekers, “healthy distance” is essentieel.

Er zijn tientallen dispensers geplaatst met handgel.
Betalingen kunnen enkel via bancontact of contactloos, cashbetalingen worden niet aanvaard.
De individuele kleedruimtes van het zwembad zijn beschikbaar en worden voortdurend ontsmet.
Groepskleedkamers en fitnesskleedkamers blijven gesloten.
Medewerkers beschikken over voldoende beschermingsmiddelen zoals handgel en mondmaskers en zullen, waar mogelijk, afgeschermd blijven van de bezoekers.
Fitness kan aan een beperkte capaciteit, de toestellen staan ver genoeg uit elkaar en tussen specifieke toestellen staan schermen geplaatst in functie van de fysieke scheiding.
Reserveren voor de fitness is noodzakelijk.
Groepslessen gebeuren aan de maximaal toegelaten capaciteit en dit enkel op reservatie.

er mogelijk iets anders uitzien dan vroeger maar het is belangrijk om stap per op te bouwen naar een normaal gebruik binnen de nieuwe realiteit, enkel zo ondersteunen in een ontspannende en gezonde activiteit.Het mag duidelijk zijn: Sportoase is klaar voor een heropening en kijkt met respect en vertrouwen naar de mogelijkheden binnen de richtlijnen van de veiligheidsraad

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
12 mei 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 21 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020
Sam Herremans | 06 sep 2020

archief