Afbraakwerken van het oude Belgacomgebouw in HALLE van start

Afbraakwerken van het oude Belgacomgebouw in HALLE van start

Caaap_halle_moederbeeld_avond
 

Op maandag 18 mei startten de afbraakwerken van het oude Belgacomgebouw in het hartje van Halle. Op deze toplocatie in de stad komt het verhaal van NOA’H, een kleinschalig woonproject met 23 ruime appartementen en 3 handels- of kantoorruimtes.
Behoud van historische gevel
De afbraakwerken startten maandag. “Deze zullen verlopen in fases. In eerste instantie zal het gebouw worden ontmanteld. Vanaf begin juni start de aannemer met de effectieve afbraakwerken,” vertelt projectontwikkelaar Yana De Meuter.
NOA’H combineert oud en nieuw door het behoud van prachtige, historische art deco gevel. Architectenbureau B2Ai koos voor een eigentijdse vormgeving en materiaalgebruik zodat zowel de beschermde gevel als de nieuwe entiteiten zich naadloos integreren in de omgeving.

Toplocatie in de stad 

NOA’H ligt aan de groene long van de stad. De ruime appartementen hebben een mooi zicht op het Elisabethpark en Koning Albert I – park. Het project ligt heel centraal in de stad op wandelafstand van belangrijke winkels, scholen en zorgvoorzieningen. “NOA’H ligt ideaal voor iedereen die wil genieten van het stadsleven en tegelijkertijd dicht bij groen wil wonen. Eigenlijk loop je vanuit je voordeur zo het centrum in door de autovrije Basiliekstraat, “ zegt Yana De Meuter.

In NOA’H is ruim wonen evident 
In dit kleinschalige woonproject zijn er 23 ruime appartementen met een mix van één-, twee-, drieslaapkamerappartementen en penthouses. Op het gelijkvloers zorgen drie handels-of kantoorruimtes voor de commerciële dynamiek van het gebouw. Yana De Meuter: “De appartementen in NOA’H hebben woonoppervlaktes tot 154 m² wat ruim wonen evident maakt.”
Een extra troef van deze appartementen zijn de zuidgerichte terrassen die als het ware een verlengde vormen van de leefruimte en zo het buitengevoel tot in de woonkamer brengen.

Er zijn nog prachtige appartementen te koop, het aanbod is te vinden op de website www.noa-h.be. Voor alle vragen omtrent verkoop kan men zich richten tot de verantwoordelijke makelaars: Woonkantoor en Century21 in Halle. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 mei 2020
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021

archief