Advocatenkantoor Mister Wolf uit HALLE wordt ‘De Groote – De Man’

Advocatenkantoor Mister Wolf uit HALLE wordt ‘De Groote – De Man’

Foto_jeroen_de_man_ingrid_de_poorter_en_kris_du_bois_
Jeroen De Man, Ingrid De Poorter en Kris Du Bois
 

Advocatenkantoor ‘Mister Wolf’ uit Halle fuseert met het gekende advocatenkantoor ‘De Groote -De Man’. Zij werken voortaan samen verder als ‘De Groote – De Man’.  De integratie versterkt de dienstverlening van beide kantoren en beantwoordt de aanhoudende groei in clienteel. 

Het advocatenkantoor ‘Mister Wolf’ is voortaan ‘De Groote -  De Man’, afgekort “DGDM”. Beide advocatenkantoren besloten hun gelijklopende visie en complementaire expertise te bundelen en als één geheel verder te gaan. Daarnaast vormt de integratie een logisch antwoord op de groei van beide kantoren. Zowel De Groote – De Man als Mister Wolf kenden de laatste jaren een forse groei in klantenbestand. Door hun krachten te bundelen, kunnen zij voortaan meer cliënten helpen en dat in meer gespecialiseerde materies.

De locatie van Mister Wolf in Halle blijft bestaan als de derde vestiging van De Groote – De Man. Het oorspronkelijk Gentse kantoor opende vorig jaar ook al een tweede kantoor in Brussel. 

Uitbreiding in expertise

De Groote – De Man staat ondernemingen en particulieren bij in Vastgoedrecht, Ondernemingsrecht, Privacy & IT, Familierecht en Strafrecht. Mister Wolf heeft diepgaande expertise in Vastgoed- en Ondernemingsrecht. De integratie van beide teams betekent daarmee ook een significante uitbreiding van wederzijdse expertise. 

Integratie: match in innovatieve visie op advocatuur

De keuze om beide kantoren te integreren, gaat verder dan een complementaire expertise en regio. De Groote – De Man en Mister Wolf delen een passie voor ondernemerschap en geloven in de kracht en noodzaak van innovatie binnen de advocatuur. 

Dat vertaalt zich in een efficiënte en innovatieve aanpak. De Groote – De Man werd hiervoor ook al gelauwerd in binnen- en buitenland. Het kantoor won de ‘Financial Times: Most Innovative Lawyers’ award in 2017 en was de afgelopen twee jaar finalist bij de Trends Legal Awards als ‘Best Belgian Law Firm’

“De advocatuur van de toekomst moet mensen en ondernemingen écht helpen groeien. Wat dat betekent? Efficiënte oplossingen, digitalisering, automatisering. En vooral een toegankelijke, proactieve partner zijn. “, vertelt Ingrid De Poorter, Managing Partner bij De Groote – De Man.

Wat begon met een klik in visie, groeide uit tot een ambitie om als één team diezelfde visie te verspreiden. En daarbij staan hun cliënten centraal, legt Managing Partner, Jeroen De Man uit. 

“Door Mister Wolf te integreren bij DGDM, zetten we ons als één kracht verder op de innovatieve koers. Daarbij kiest DGDM resoluut voor klantcentriciteit. Oplossingen vóór de klant, op maat van de klant en in samenspraak met de klant. “ aldus Jeroen De Man. 

Kris Du Bois nieuwe vennoot De Groote – De Man 

Kris Du Bois, Vastgoedexpert en oprichter van Mister Wolf, wordt medevennoot bij De Groote – De Man. Samen met Ingrid De Poorter en Jeroen De Man zal hij de strategische koers van het kantoor vormgeven. 

Kris Du Bois kijkt met enthousiasme uit naar de toekomst “De integratie met DGDM is een verhaal van 1 + 1 = 3. De visie op wat advocatuur moet zijn is ongelooflijk gelijklopend, de talenten en de regio’s complementair. Door onze krachten, mensen en gedachten te bundelen, zijn we in staat om nog meer dan vroeger baanbrekend te zijn. Met één duidelijk doel: zorgen dat de klant uitermate tevreden is! Wij hebben hier enorm veel goesting in.”

Grotere uitbreidingsstrategie

De integratie van Mister Wolf kadert in een ambitieus uitbreidingsplan van De Groote – De Man. Om te beantwoorden aan extra binnen- en buitenlands cliënteel zijn er de komende jaren meerdere nieuwe vestigingen gepland. En dit zowel in België als in het buitenland.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jun 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 26 feb 2021
Roger Swalens | 25 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021
Marc Sluys | 24 feb 2021
Roger Swalens | 24 feb 2021

archief