Er is leven na de lockdown op Radio Victoria Halle

C21

Er is leven na de lockdown op Radio Victoria Halle

Peter1
Peter Van Laet van Mama's Jasje bij Sonia aan tafel
 
Nicolas
De droom van Nicolas op 3 juli .
 
Olivier
Elke zaterdag rond half 11. In the mix met DJ 4t6, alias Olivier Backvis uit Herne
 

De voorbije weken zette de Halse radio Victoria (Happy Music) alle zeilen bij om de inwoners van de Zennevallei en het Pajottenland goed te informeren over de coronamaatregelen en de gevolgen voor onze inwoners, verenigingen, zorgpersoneel en handelaars. Intussen is de zomer begonnen en pakken we uit met enkele bijzondere programma's en acties. 

>Nu vrijdag 3 juli realiseren we de droom van Nicolas, hij is één van de bewoners van Zonnestraal in Lennik, waar ze mensen met een beperking ondersteunen. De grote droom van Nicolas is.. presenteren op de radio! Hij heeft in onze studio een reclamespot ingesproken voor Zonnestraal. Het resultaat hoor je vrijdag 3 juli zes keer per dag op Victoria : "We waren meteen bereid om mee te werken aan deze hartverwarmende actie", vertelt Maika Verslype.  (foto Nicolas in bijlage)   

>Sonia D'Ours vraagt ook deze zomer bekende, bijzondere of beruchte Hallenaren de kleren van het lijf. Verwacht je aan boeiende, soms intieme gesprekken. Elke zondagmorgen tussen 9 en 10 uur. Dit seizoen verwacht Sonia o.a. Peter Van Laet van Mama's Jasje, schepen Johan Servé, brouwer Frank Boon, Ronny de Facteur -de bekendste postbode van Halle- en Sonny Vanderheyden van Radio 2.  De volledige interviews zijn na de uitzending te beluisteren via www.radiovictoria.be   (foto's in bijlage) 

>Nieuw op Victoria! Elke zaterdag rond half 11. In the mix met DJ 4t6, alias Olivier Backvis uit Herne. Olivier vertelt : "Ik was vereerd toen Geert Sluys van het populaire programma 'Klaar Wakker' mij vroeg om voor de 40ste verjaardag van Victoria happy mixen te maken. Elke week met een ander thema. Van trouwfeestclassics tot de hits uit de jaren 90. Wekelijks 10 minuten summervibes en ambiance! Ik kijk er naar uit, zeker nu de evenementensector het zo moeilijk heeft, kunnen we zo'n uitlaatklep wel gebruiken."   (foto in bijlage) 

>Last van een coronadip? De mop van Georges is er weer! Georges is een inwoner van Halle, notoir moppentapper die ons elke zaterdag rond 11u25 de coronamiserie doet vergeten. Hetzelfde doet Hervé Ravi van Hallensia. Hij verrast ons elke zondag rond half 11 met een vertelselke in het sappige Halse dialect. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 jul 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 16 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 mei 2021

archief