HALLE - De kracht van kwetsbaarheid

HALLE - De kracht van kwetsbaarheid

Kim_en_pieter
 

Wil je meer verbinding en respect binnen jouw school, team of bedrijf? Vind je ook dat kwetsbaarheid een hele grote kracht kan zijn? Als het antwoord tweemaal ‘ja’ is, lees dan zeker verder.

 

Hallenaar Pieter Michiels geeft workshops in scholen en bedrijven rond verbindende communicatie. Pieter begon zijn carrière als tenniscoach. Het is dan ook geen toeval dat Kim Clijsters (zie foto) de fiere meter is van zijn project ‘Attraversiamo’. Attraversiamo is Italiaans voor ‘oversteken’. Pieter droomt van een wereld waar iedereen wordt gezien, waar alle mensen durven huilen in plaats van af te zien. Want tranen reinigen de vensters van onze ziel. 

 

Pieter wil de ervaring van eenheid creëren. Hij wil mensen laten zien dat we allemaal veel meer gemeen hebben dan dat we verschillen en dat het desalniettemin helemaal oké is om verschillend te zijn. Hij wil mensen op een speelse wijze verrijken en inspireren om nog meer die dingen te doen die hen inspireren. 

 

Als je interesse is gewekt, neem dan gerust een kijkje op zijn website www.cuore.be. Je kan hem ook telefonisch bereiken op het nummer 0478421432. 

 

Attraversiamo. Laten we samen oversteken.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 jul 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 15 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Sam Herremans | 11 jan 2021

archief