HALLE - WZC Sint-Augustinus maakt spontaan contact tussen familie en bewoners buiten de instelling mogelijk

HALLE - WZC Sint-Augustinus maakt spontaan contact tussen familie en bewoners buiten de instelling mogelijk

Bedankt
 

Naar aanleiding van de nieuwe richtlijnen die gisteren gecommuniceerd werden binnen de ouderenzorgsector, voor instellingen die geen besmetting meemaakten, maken de directie en de CRA van WZC Sint-Augustinus ook spontaan contact tussen familie en bewoners buiten de instelling mogelijk vanaf maandag 7 september. Men kan gaan wandelen met de dierbare op weekdagen tussen 14u en 17u, op weekenddagen tussen 14u en 16u en op donderdagvoormiddagen tussen 8u en 12u. Dit is zonder reservatie en is onbeperkt in duurtijd.

 

De wandelingen met bewoners door eigen personeel en vrijwilligers blijven behouden en worden door alle bewoners erg gewaardeerd. Ook de werking van de 9 liveboxen met plexi in de polyvalente zaal blijft behouden want er blijven vele bewoners en familieleden uit eigen initiatief voor dit 100% veilig contact kiezen.

 

Algemeen kamerbezoek wordt voorlopig nog niet toegelaten door de directie en de CRA van WZC Sint-Augustinus gezien de besmettingscijfers in de stad niet positief evolueren en de directie graag eerst het effect van de opening van de scholen afwacht.

 

Gezien de eerder hoge besmettingscijfers binnen Halle ontving WZC Sint-Augustinus een bericht van het Agentschap Zorg en Gezondheid om al het personeel een algemene coronatest te laten ondergaan.

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 23 sep 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 21 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 17 sep 2020
Devogeleer Emile | 11 sep 2020
Roger Swalens | 09 sep 2020

archief