HALLE - Na Stroppenconcerten 2020, nu ook geen Halle Schaatst tijdens de komende winter

C21

HALLE - Na Stroppenconcerten 2020, nu ook geen Halle Schaatst tijdens de komende winter

Unknown

Halle Schaatst is een groots event, ‘n soort van massa-event? De Nationale Veiligheidsraad kijkt niet ver vooruit en wij moeten nu volop bezig zijn met de organisatie. 

 

Daarnaast is het nog koffiedik kijken onder welke voorwaarden er geschaatst kan worden en met hoeveel, welke maatregelen? 

 

Leveranciers vastleggen, bestellingen plaatsen, inschrijvingen van allerhande opstarten, moesten of moeten in september gebeuren.

 

Sponsoring in deze tijden is een moeilijk gegeven, zonder is het niet mogelijk.

 

VIP arrangementen, Kerstmarkt Lions, animatie staat voor mensen samenbrengen kort bij elkaar… indien dit wel zou kunnen, onder welke voorwaarden dan?

 

Momenteel zijn er geen buitenschoolse activiteiten, dat zijn bijna 4.000 schaatsers minder op dit moment, er vanuit gaande dat het terug zou mogen vanaf bv november, hebben de scholen dan nog interesse of komen ze met minder?

 

Onze kroeg wordt heden maximaal benut, als we naar een beperkt aantal tafels moeten zal de omzet naar beneden gaan. Daarnaast zal de werkwijze anders moeten, een extra vereniging zal voor bediening moeten zorgen!

 

Organiseren, als je weet dat je op het einde van de rit niet uit de kosten komt, wie neemt dat financieel risico? 

 

Je kan nu alles vastleggen en doorduwen maar wat als…. een burgemeester, zoals nu de trend is het laatste woord heeft, en de situatie eind november verslechtert of slecht is ? Je mag er niet aan denken…

 

Zijn er alternatieven, neen,want je komt steeds bij hetzelfde uit = wat mag/wat mag niet. Open tent/veiligheid?, werken met chalets/brengt volk bij elkaar?, scheiden van in- en uitgangen,….

 

Gaan we iets doen, ja misschien wel, we bekijken of er mogelijkheden zijn en tegen welke prijs?

 
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 26 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 23 apr 2024

archief