HALLE - Halse jeugd loopt storm voor badminton

C21

HALLE - Halse jeugd loopt storm voor badminton

Img_2546-1
 

Het badminton is in Halle bezig aan een sterke opmars. De Halse badmintonclub Badmintonteam Halle '86 is in 4 jaar tijd gegroeid van een club van een 100-tal leden naar eentje van meer dan 200. 

 

Dit heeft mede te maken met de sterke instroom van jeugdspelers. In het huidige seizoen moet BTH '86 zelfs met wachtlijsten werken. "Vorig seizoen hebben we met het bestuur beslist om de meisjes en jongens uit onze elite-groep te laten doorstromen naar de competitieploegen. Zo werd er ruimte vrijgemaakt voor nieuwe spelers." zegt Arno De Witte, jeugdverantwoordelijke van de club. "We merken echter dat de inschrijvingen blijven binnenlopen en hebben nu al heel wat kinderen op een wachtlijst staan."

 

De Halse badmintonclub is dit seizoen actief met maar liefst 6 competitieploegen. Uitgekeken wordt er naar de nieuwe damesploeg waar ervaren speelsters de nieuw opgeleide jeugd op sleeptouw zullen nemen. In de herfstvakantie wordt er een herfststage georganiseerd in Sportcomplex De Bres voor zowel leden als niet-leden. Alle kinderen tussen 6 en 16 jaar zijn er welkom voor een toffe week onder begeleiding van gediplomeerde coaches. Inschrijven kan via badmintonhalle.be/agenda 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
09 sep 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021
Marc Sluys | 09 jun 2021

archief