HALLE - Dit weekend dan toch geen oktoberkermis in Lembeek

C21

HALLE - Dit weekend dan toch geen oktoberkermis in Lembeek

Stad_halle_

De oktoberkermis in Lembeek gaat dit weekend dan toch niet door. Eerder werden ook al de jaarmarkt en de rommelmarkt geannuleerd. Maar omwille van het sterk stijgend aantal coronabesmettingen heeft de organisatie vzw Lembeek Leeft in samenspraak met de stad beslist om ook de kermis een jaartje over te slaan. 

 

Midden oktober viert Lembeek feest met o.a. de oktoberkermis op het Claesplein en de jaarmarkt in het kasteelpark op zondag. Maar de 171-ste editie wordt dus noodgedwongen volledig uitgesteld. Markten en kermissen zijn volgens de huidige veiligheidsmaatregelen nog steeds toegestaan. Maar rekening houdend met de grote volkstoeloop elk jaar en het stijgend aantal coronabesmettingen, is het volgens de VZW Lembeek Leeft en de stad Halle beter om niet alleen de jaarmarkt maar ook de kermis van dit weekend te annuleren. Alle foorkramers werden intussen op de hoogte gebracht.  

 

We begrijpen dat veel Hallenaren hadden uitgekeken naar deze happening. Maar we willen geen onnodige risico’s nemen. Dus we kijken nu al uit naar de 171-ste en hopelijk zorgeloze editie in 2021. 

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
14 okt 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 12 jul 2021

archief