Opknapbeurt voor fietspaden tussen stations van Halle en Buizingen

Opknapbeurt voor fietspaden tussen stations van Halle en Buizingen

Img_2465
 


Elk jaar voorziet de stad een budget voor het onderhoud van wegen, voetpaden en fietspaden. Vanaf 19 oktober tot en met begin december onderhoudt  Halle  de fietspaden die van het station van Halle tot dat van Buizingen lopen. Voor de fietsers is een omleiding voorzien.

 Van maandag 19 oktober tot begin december krijgen de fietspaden tussen de stations van Halle en Buizingen een grondige opknapbeurt. De werken zullen in 2 fases gebeuren.

 Fase 1 loopt van 19 tot en met 31 oktober s: van de Nederhembrug tot aan het kruispunt Zenneweg-Delleputstraat. Beide fietspaden krijgen een nieuwe asfaltlaag.

De omleiding voor de fietsers loopt via de Graankaai naar de Spoorwegstraat om daar via de brug over de spoorweg opnieuw toe te komen aan het Gemeenteplein. Vanaf het Gemeenteplein kan je de Zenneweg en de Delleputstraat bereiken via de Octaaf de Kerchove d’Exaerdestraat.

Gemotoriseerd verkeer zal beperkte hinder ondervinden. Tijdens de werken zal een deel van de parking aan het Gemeenteplein in Buizingen en een zestal parkeerplaatsen op de Vandenpeereboomstraat ingenomen worden door de aannemer.

 Fase 2 gaat normaal gezien van start op maandag 9 november en eindigt ten laatste begin december. In deze fase tussen de Pallieterweidestraat en Biezeput. met een nieuwe laagje asfalt en verbreding tot 2 meter.

 De omleiding voor de fietsers loopt via de "A18" (dat is de 'naam' van dit  stuk fietspad, blijkbaar) tussen Pallieterweidestraat en Biezeput.


De vernieuwing van de fietspaden kost alles samen 187.511,25 euro zonder btw.

 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
18 okt 2020
Roger Swalens
roger swalens
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 29 okt 2020
Sam Herremans | 29 okt 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 25 okt 2020
Roger Swalens | 18 okt 2020

archief