Ladies Circle HALLE verkoopt kerstrozen voor het goede doel

Ladies Circle HALLE verkoopt kerstrozen voor het goede doel

Kerst_rozen
 

De Ladies Circle van Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert dit jaar voor het eerst een kerstrozenverkoop ten voordele van het goede doel. Omdat de jaarlijkse paaschocolade verkoop vorig jaar in het water viel door Covid-19, besloten de dames om dit jaar met eindejaar een verkoopactie te organiseren. De opbrengst van de actie gaat naar ‘De Pionier’, een onderdeel van Zonnelied vzw, een huis in Gooik waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen verblijven.

 

‘De Pionier wil graag een nuttige dagbesteding opstarten in de nabijheid van het huis’, legt LC Halle voorzitster Magteld Felis uit. ‘Doordat we deze locatie ook voorzien in Gooik, gaat er minder tijd verloren aan het transport en is er meer tijd om activiteiten te ontwikkelen. Daarbij denken we aan een tuin om zelf groenten te kweken, de opstart van een brouwerij en een eigen café. Een plek waar de dromen van onze gasten gerealiseerd kunnen worden.’

 

De kerstrozen van LC Halle kunnen nog tot 25 november besteld worden via de website  www.LC11.be. De prachtige planten kunnen afgehaald worden in Halle op 5 december of worden binnen een straal van 15 km rond Halle geleverd op 6 december.

 

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

 
 
artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 nov 2020
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Roger Swalens | 30 nov 2020
Sam Herremans | 20 nov 2020
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 12 nov 2020
Roger Swalens | 08 nov 2020
PenZine | 06 nov 2020

archief