HALLE - Positief denken met raamaffiches

C21

HALLE - Positief denken met raamaffiches

Positief
ingezonden afbeelding
 

De stad Halle wil positief denken bevorderen. In een persmededeling luidt dat als volgt: “In tijden waarin negatieve berichten het nieuws vaak domineren, zorgt de stad Halle samen met het team van November Wereldmaand voor een flinke dosis positiviteit. Affiches en banners met bemoedigende woorden hangen overal in de straten. En nu worden ook de Hallenaren zelf aangemoedigd om hun steentje bij te dragen. “

“Kijk positief en je ziet beter. Dat geldt altijd, maar zeker nu. Dankzij het team van November Wereldmaand kan je in de straten van Halle op affiches en banners positieve boodschappen lezen die ons allemaal een hart onder de riem steken. Samen met de stad Halle wil November Wereldmaand die actie extra kracht bijzetten. En daarvoor roepen ze de hulp in van de Hallenaren zelf.

Alle inwoners van de stad krijgen binnenkort een blanco affiche in hun brievenbus. Daarop kunnen ze positieve berichten kwijt die ze dan aan hun raam, aan hun gevel of op de garage hangen. Bedoeling? Een glimlach toveren op de gezichten van de voorbijgangers. De initiatiefnemers geven zelf al wat slogans om mee aan de slag te gaan, maar de inwoners mogen uiteraard ook zelf hun creativiteit de vrije loop laten. Grappige uitspraken of woordspelingen, bemoedigende boodschappen of toffe tekeningen, … alles kan en alles mag. Zolang het maar positieve vibes de stad instuurt.

Om de positieve boodschappen in zo veel mogelijk huiskamers te laten binnensijpelen, worden de Hallenaren ook uitgenodigd om een foto te maken van hun affiches en ze te delen op Facebook en Instagram met de hashtag #novemberwereldmaand.

Boodschappen in de schijnwerpers

Op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november wordt de actie nog eens extra in de schijnwerpers gezet. Dat weekend vragen we iedereen om bij zijn affiche een lamp of kaars te zetten. Zo steken we samen een symbolisch hart onder de riem van iedereen die in deze donkere dagen een lichtpuntje kan gebruiken. En zorgen we samen voor verbinding onder de Hallenaren.”

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
08 nov 2020
Roger Swalens
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 08 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 apr 2021

archief