Ladies’ Circle HALLE breidt haar kerstrozen actie uit naar lokaal zorgpersoneel

C21

Ladies’ Circle HALLE breidt haar kerstrozen actie uit naar lokaal zorgpersoneel

Lc-kerstroos1
 
Lc-kerstroos2
 

De Ladies’ Circle van Halle, een service club voor jonge vrouwen, heeft beslist om van haar kerstrozenverkoop gebruik te maken om ook het lokale zorgpersoneel in de bloemetjes te zetten.

Ze bieden de mogelijkheid om bij de bestelling van hun kerstrozen, ook één of meer bloemen te schenken aan zorgpersoneel uit de streek. De dames zullen al deze bestellingen verzamelen en zorgen voor de levering bij zorginstellingen in Halle.

De opbrengst van de kerstrozenverkoop gaat naar ‘De Pionier’, een onderdeel van Zonnelied vzw, een huis in Gooik waar mensen met een verstandelijke beperking kunnen verblijven.

‘We willen deze kans aangrijpen om niet enkel financiële ondersteuning te bieden aan lokale goede doelen, maar we willen ook een teken van dankbaarheid geven aan het zorgpersoneel dat zich dag in, dag uit inzet tijdens deze pandemie.’, vertelt Ladies Circle voorzitster Magteld Felis. ‘Deze actie maakt het mogelijk om hen letterlijk in de bloemetjes te zetten!’

Door het succes van de actie, kunnen de kerstrozen nog besteld worden tot 1 december via de website van Ladies Circle Halle, www.lc11.be. De kerstrozen kunnen afgehaald worden in Halle op 5 december, worden binnen een straal van 15 km rond Halle geleverd op 6 december, of geschonken aan lokaal zorgpersoneel.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 nov 2020
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 08 mei 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 29 apr 2021

archief