Ladies Circle HALLE schenkt kerstcadeaus aan Open Armen

Ladies Circle HALLE schenkt kerstcadeaus aan Open Armen

Img-20201210-wa0008
 
Img-20201210-wa0007
 
20201222_123229
 

Naar jaarlijkse traditie, schenkt Ladies Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, kerstcadeaus aan mensen die het minder breed hebben.In samenwerking met Ronde Tafel Halle, de mannelijke tegenhanger van de club, verzamelden de dames verzorgingsproducten, lekkers en speelgoed om in het kader van de actie ‘Christmas in a box’ aan Open Armen te schenken.

‘Met deze kerstgeschenken willen we de mensen in en rond Halle die het vandaag moeilijk hebben ondersteunen’, verteld Magteld Felis, voorzitster van de Ladies Circle Halle. ‘Na onze kerstrozenactie voor de zorg, willen we ook focussen op mensen die op een andere manier door de Corona crisis getroffen worden. Met de opbrengst van de acties van Ladies Circle en Ronde Tafel Halle, en met de steun van lokale Hallenaren die speelgoed geschonken hebben, hopen we mee een lichtpuntje te zijn in deze donkere dagen.’

Open Armen is een Halse vereniging voor mensen die in aanraking zijn gekomen met (kans)armoede. Ze bieden mensen een luisterend oor, ondersteuning en sociale contacten, maar organiseren ook opleidingen, uitstappen en acties.

Wie geïnteresseerd is in de werking van Open Armen, kan terecht op hun website www.openarmen.be

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 dec 2020
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 jan 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Roger Swalens | 17 jan 2021
Roger Swalens | 17 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021
Marc Sluys | 15 jan 2021

archief