Dit jaar 3 circussen in HALLE

Dit jaar 3 circussen in HALLE

Editiepajot_halle
 

Halle verwelkomt dit jaar 3 circussen. In principe stelt elk jaar één groot en ook een kleiner circusgezelschap zijn tenten op in Halle. Maar het stadsbestuur geeft dit jaar toelating aan 3 verschillende circusshows. Op die manier geven we de betrokken circusgezelschappen extra speelkansen. En die kunnen ze best gebruiken na het moeilijke coronajaar 2020.

 

Halle geeft elke legislatuur één groot circusgezelschap de toelating om voorstellingen te organiseren in de stad. Momenteel is dat het bekende circus Barones, één van de laatste klassieke circussen die doorlopend op tournee trekken door Vlaanderen.

 

Kom dat zien!

Elk jaar geeft de stad ook een kleiner circus de toelating om zijn tenten op te stellen in Halle. Voor dit jaar waren er echter twee aanvragen: van Circus Tik Tak vzw en Circus Pipo. Omdat ook deze gezelschappen het best moeilijk hebben door de coronacrisis, heeft de stad hen allebei een vergunning toegekend. Wanneer de voorstellingen zullen plaatsvinden is nog niet duidelijk omwille van de coronamaatregelen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
15 jan 2021
Marc Sluys
Elsie De Greef
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief