Eerste bewoners nemen intrek in Residentie Huiskenveld HALLE

Eerste bewoners nemen intrek in Residentie Huiskenveld HALLE

Huiskenveld
 

Bijna 2 jaar nadat de eerste bouwsteen werd gelegd van Residentie Huiskensveld, nemen de eerste bewoners hun intrek. 

25 februari 2019: Halle legt de eerste steen van het nieuwe bouwproject Residentie Huiskensveld.  13 januari 2021: de eerste bewoonster neemt haar intrek in haar nieuwe thuis op de tweede verdieping. Twee data die aantonen dat het bouwproject op een zeer efficiënte en dynamische manier werd afgewerkt. 

Residentie Huiskensveld kan op een grote belangstelling rekenen. Van de 40 beschikbare appartementen zijn er intussen al 30 verhuurd. En dat hoeft ook niet te verbazen. Het bouwwerk oogt zeer trendy en gezellig en is uitgerust met een ondergrondse parkeergarage voor 68 wagens en 26 fietsen. 

 

Ontmoeting staat centraal

De ‘ontmoeting’ staat centraal in dit bouwproject. Niet alleen de terrassen en de binnentuin nodigen uit tot ontmoeten. Het gebouw is via glazen wandelgangen ook verbonden met het woonzorgcentrum ‘Zonnig Huis’ en de assistentiewoningen van het  ‘Centrum Van Koekenbeek’. Op die manier kunnen bewoners vlot bij elkaar op bezoek gaan en ook gebruik maken van gemeenschappelijke diensten zoals de kapper, de pedicure, de eetruimte… Er is ook een boodschappendienst, winkelkar, animatie en cafetaria waar zowel het ontbijt als het middagmaal samen genuttigd kunnen worden.

 

24 uren/dag aanwezigheid van crisiszorg

Er is 24 uren per dag crisiszorg aanwezig door de verbinding met het nabijgelegen woonzorgcentrum. De expertise van verzorgenden, zorgkundigen en verpleging zorgen ervoor dat elke bewoner meteen de gepaste ondersteuning krijgt  Op die manier wordt de sociale en medische dienstverlening van de stad letterlijk doorgetrokken naar alle gebouwen op onze zorgcampus. 

 

Alle appartementen zijn comfortabel en hebben een leefruimte met keuken, een slaapkamer en een badkamer. Er is ook een alarmsysteem aanwezig zodat bewoners dag en nacht hulp kunnen inroepen mocht dat nodig zijn

 

Interesse? 

Heb je vragen of wil je Residentie Huiskensveld bezoeken? Contacteer dan Kim Christiaens op het nummer 02 359 27 36.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
19 jan 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief