Verenigde Handelaars HALLE met ‘I love Halle’

Verenigde Handelaars HALLE met ‘I love Halle’

Maquette
 
I_love_halle_xxl
 
Sticker
 

Op zaterdag 6 en zondag 7 februari rolt VHH dan ook haar tegenoffensief om de huidige negatieve spiraal te counteren uit.

 

Doel: Handelaars, Hallenaren en klanten allen achter één en dezelfde kar spannen. Winkelen in Halle weer plezant maken. Winkelen in Halle moet en zal opnieuw een belevenis worden.

 

Hoe: Parkeerbeleid, leegstand, ruimtelijke ordening, mobiliteit en het vaak negatieve commentaar er op, het overheerst momenteel onze (sociale) media. Dit terwijl Halle, zeker wanneer het zonnetje schijnt, nog steeds een parel van een stad is.

 

Of je nu voor of tegen bent, één ding hebben we met ons allen echter gemeen. We zijn Hallenaars en houden van onze stad. 

 

Vertrekkende van dit uitgangspunt zullen de VHH bovenop hun steeds terugkerende evenementen in 2021 meerdere keren per jaar extra leuke events organiseren met als thema “ I LOVE HALLE ”.

Het steeds terugkerende element in deze campagne zal een meer dan 7 meter lange mobiele constructie “ I LOVE HALLE ” letters  zijn. (tijdens de opendeurdagen van 6 en 7 februari zal deze op de Beestenmarkt te vinden zijn).

 

Eveneens op 6 en 7 februari zal onze mascotte (Koala Hope) 10.000 “ I LOVE HALLE ” stickers uitdelen met daar aan een wedstrijd gekoppeld. Mensen zullen worden aangemoedigd om de sticker op een opvallende plaats te plakken, er een foto van te nemen en deze bijgevolg op sociale media te posten. (Uitleg en wedstrijdreglement zie sticker in bijlage). Per week zal een winnaar worden uitgeloot. In totaal valt er voor 5.000 euro aan waardebonnen bij en door lokale handelaars  te winnen. 

 

Op 6 en 7 februari komen er 3 grote Selfie constructies, T-shirts, mondmaskers en andere kleine gadgets, telkens met het “ I LOVE HALLE ” logo op. De 7meter lange constructie zal zich op de Beestenmarkt bevinden.

 

Tevens komt er een Website, Facebook en Instagram pagina specifiek voor de “ I LOVE HALLE ”events. Deze loopt parallel met de reeds bestaande sociale media van en rond Ikwinkelinhalle.

 

Bij volgende “ I LOVE HALLE ” events zal er worden ingezet op allerhande gadgets, hebbedingen, merchandising, sampling enz. wanneer Corona het ons toe laat komen er in de toekomst ook opnieuw Foodtrucks, straatanimatie, optredens altijd rond het “I Love Halle” thema en logo.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 jan 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief