Speelplein Joepie HALLE opent opnieuw de deuren

Speelplein Joepie HALLE opent opnieuw de deuren

Joepie_
 

Speelplein Joepie opent in de paasvakantie opnieuw zijn deuren voor zo’n 90 kinderen. Dit gebeurt uiteraard volgens de coronamaatregelen die op dat ogenblik van toepassing zullen zijn. 

Net zoals de voorbije zomer werken we in bubbels. Zo beperken we de contacten tussen de kinderen en de leiding. Op die manier kunnen we tijdens de paasvakantie opnieuw met veel plezier en veel enthousiasme 90 kinderen verwelkomen op onze speelplein. En onze monitoren hebben heel wat in petto om de kinderen een fijne tijd te bezorgen.

Wanneer?

dinsdag 6 april 2021 tot en met vrijdag 9 april 2021

maandag 12 april 2021 tot en met vrijdag 16 april 2021

Hoe inschrijven? 
Speelplein Joepie werkt  met een online inschrijvingssysteem. Je moet je vooraf éénmalig registeren via http://inschrijvingen.halle.be. Eenmaal dat gebeurd is, kan je je kind(eren) ook inschrijven en de betaling online in orde brengen. 

De inschrijvingen starten online vanaf woensdag 24 februari (10u) voor Hallenaren en vanaf 10 maart (10u) voor niet-Hallenaren. Zeker doen! Op die manier kunnen we ons speelplein nog beter organiseren. 

Inschrijven voor het speelplein kan tijdens deze paasvakantie enkel voor een volledige week. Omwille van de bubbels is het niet mogelijk om per dag in te schrijven. Voor een week speelpleinwerking betaal je 25 euro als Hallenaar, 33 euro als niet-Hallenaar of 6 euro met een Kom!pas. Meer info hierover vind je op www.halle.be/kompas.

Ouders die hun kinderen willen aanmelden voor de inclusie-werking of problemen hebben met de online inschrijvingen, nemen best contact op met de dienst Kinderen & Jongeren via 02 365 98 30 of jong@halle.be.

Alle praktische informatie en corona-afspraken worden voor de start van de speelpleinwerking naar de ouders gecommuniceerd. 

Info: Kinderen & jongeren | jong@halle.be | 02 365 98 30

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
22 jan 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 04 mrt 2021
Marc Sluys | 26 feb 2021

archief