Stad Halle introduceert nieuwe afsprakenmodule

C21

Stad Halle introduceert nieuwe afsprakenmodule

Onthaal_halle_
Het onthaal is vernieuwd. Foto © Marc Sluys
 

De stadswebsite zit sinds kort in een nieuw jasje. Onze webstek is daardoor duidelijker, moderner en nog gebruiksvriendelijker geworden. Samen met de nieuwe website lanceerden we ook een nieuwe afsprakenmodule. Die moet het zowel voor de bezoekers als voor de medewerkers van de stad eenvoudiger maken om afspraken te bevestigen, te wijzigen of te annuleren.  

Sinds eind vorig jaar verwelkomen we alle inwoners in het stadhuis via een modern onthaal. Vervolgens helpen we je verder via een ééngemaakte balie. Vooraf een afspraak maken zorgt er natuurlijk voor dat je tijdens je bezoek nauwelijks of niet moet wachten. En met de nieuwe afsprakenmodule word je nog sneller geholpen.  Zo maakt de module het o.a. mogelijk om jezelf aan te melden eenmaal je bent aangekomen in het stadhuis. Je hoeft dus niet halt te houden bij het onthaal of de ticketzuil. Met de tool kan je jouw afspraken ook vlotter wijzigen, annuleren of bevestigen vanop afstand, dus via de smartphone of computer.  

Eenvoudig via enkele klikken, ook zonder app
De tool is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk. Eénmaal je een afspraak maakt, krijg je een bevestigingsmail in je mailbox. Daarin krijg je een link meegestuurd naar onze nieuwe afsprakentool.  Via één simpele klik op die link kan je vervolgens jouw afspraak beheren. Op het scherm zie je binnen de rubriek ‘mijn afspraak’ enkele knoppen, zoals ‘wijzig afspraak’, ‘wat heb ik nodig?’ of ‘waar moet ik zijn?. Ook is er de knop ‘ik ben aanwezig’ (om je aan te melden bij aankomst). Nadat je je aanmeldde, krijg je een melding om je naar een bepaalde balie te begeven. Voorts biedt de module de mogelijkheid om een afspraak rechtstreeks in je agenda te plaatsen. Handig toch!  

Verschillende mogelijkheden om aan te melden

Bezoekers van het stadhuis met een afspraak kunnen zich vanaf nu op drie manieren aanmelden:

• Via de eigen smartphone met link in bevestigingsmail • Via ticketzuil  

• Via onthaal  Aanmelden zonder afspraak kan uiteraard ook nog op de traditionele manieren:

• Via ticketzuil: enkel in de voormiddag en op donderdagavond (17u-20u) voor de beschikbare diensten.

• Via onthaal bij onze enthousiaste medewerkers: enkel in de voormiddag en op donderdagavond (17u-20u) voor de beschikbare diensten.  

Info: Dienstverlening | communicatie@halle.be | 02 365 96 20

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
21 feb 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Sam Herremans | 12 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 09 jun 2021
Devogeleer Emile | 05 jun 2021

archief