Minister Demir helpt jeugdverblijf Zennedal BUIZINGEN door coronacrisis

Minister Demir helpt jeugdverblijf Zennedal BUIZINGEN door coronacrisis

Zennedal

Vlaams minister van toerisme Zuhal Demir heeft via Toerisme Vlaanderen 5 384 euro vrijgemaakt voor het sociaal toerisme in Halle. Zennedal, gelegen aan de Don Boscokerk te Buizingen, krijgt een financieel duwtje in de rug om door de coronacrisis te geraken. “Onze sociaal toeristische ondernemers verdienen al onze steun”, zegt Vlaams minister van Toerisme Zuhal Demir. “Want ondanks alle ellende van het afgelopen jaar maken ze het alsnog mogelijk om jongeren te laten genieten van een deugddoende vakantie.” 

Het afgelopen jaar was door de coronamaatregelen bijzonder zwaar voor de toeristische sector, niet in het minst voor het sociaal toerisme. En dat heeft niet alleen gevolgen voor wie van toerisme leeft, maar ook voor wie drempels ondervindt om op vakantie te gaan of speciale zorg nodig heeft. “Het is voor die mensen dat ik via Toerisme Vlaanderen de nodige middelen heb vrijgemaakt” zegt Demir. “Iedereen verdient vakantie en daar zal corona niks aan veranderen.” 

 

Zennedal ontvangt 5 384 euro van minister Demir.

 “Zennedal doet zelfs in moeilijke omstandigheden inspanningen om vakantie mogelijk te maken voor kwetsbare mensen”, zegt Jeroen Hofmans van N-VA Halle. “Wij zijn dan ook heel tevreden dat minister Demir de nodige middelen voorziet om de rekening te laten kloppen. Zo kan Zennedal ook na deze donkere periode vakantie en ontspanning voorzien voor de meest kwetsbaren onder ons.” 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 feb 2021
Marc Sluys
Ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief