Plus Home Services HALLE blijft geloven in de toekomst!

Plus Home Services HALLE blijft geloven in de toekomst!

Schermafbeelding_2021-03-02_om_11
 

et is niet iedereen gegeven om nieuwe kantoren te openen in volle corona-tijd. Vele bedrijven moeten filialen sluiten, maar Plus Home Services opende afgelopen maanden maar liefst 5 nieuwe kantoren en voor 2021 staan er nog enkele op de agenda. 

Zo opende ook Plus Home Services Halle begin januari de deuren. Laura Peeters, kantoorverantwoordelijke: ‘Ik geloof in het feit dat het positief is om nu mensen aan te nemen en aan het werk te zetten.’ Zo kon zij afgelopen maand enkele thuishulpen een contract aanbieden die ondertussen volop aan het werk zijn. 

 

‘Het geeft mij een boost om te zien hoe ons hecht team van collega-thuishulpen gemotiveerd zijn en voldoening halen uit hun dagelijkse activiteit, alsook de positieve reacties van onze klanten geven een warm gevoel in deze donkere tijden.

Neen, zij zeggen geen ‘foert’ tegen corona, maar gaan verstandig te werk, houden afstand, maken gebruik van het aangeboden veiligheidsmateriaal en nemen de nodige maatregelen in acht’, vertelt Laura. 

De thuishulpen worden van op afstand bijgestaan door opleiding, eventuele werkbegeleiding en coaching op de werkvloer, waardoor zij een kwalitatieve samenwerking op lange termijn opbouwen met hun klanten. 

 

Daarnaast valt en staat deze samenwerking met een goede communicatie door alle partijen. ‘De open en eerlijke gesprekken, alsook het tonen van appreciatie binnen ons kantoor zorgt ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn en zich goed voelt binnen het bedrijf.’ Zo ontvingen de thuishulpen een kleine attentie voor valentijn, alsook een complimentje op complimentendag om hen te bedanken voor hun inzet en motivatie die ze dagelijks aan de dag leggen.

 

Ben jij opzoek naar een thuishulp of zou je graag als thuishulp aan de slag gaan? 

Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Plus Home Services Halle

 

Bergensesteenweg 14 – 1500 Halle 

* halle@phservices.be

) 02/435.37.40

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
02 mrt 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief