Lente opendeur HALLE

Lente opendeur HALLE

Persbericht_lente_opendeur_2021
 

Op zaterdag 6 en zondag 7 maart gaat het Lente Opendeur weekend door in Halle. Aangezien Carnaval Halle nu ook zijn tweede jaargang moet missen, willen ze er toch iets van te maken, in een Corona proof uitvoering uiteraard.

 

Basiliekst(r)oet

Ter gelegenheid van de Lentehappening in ‘t stad gaan de Halse Carnavalsgroepen de Basiliekstraat omvormen tot een “Carnavalstroet”. Kostuums, stukken van chars en wie weet wat nog allemaal, zullen te bewonderen zijn in de etalages van verschillende winkels. Er is dan wel géén carnavalstoet, maar wel een carnavalstroet dit jaar

 

Pop-up store “I Love Halle”

Kom een kijkje nemen in de I Love Halle Pop-Up store, Sweaters, T-shirts, Mokken, Strandzakken, Sleutelhangers, Paraplu's ... you name it we've got it. Eén adres: Basiliekstraat 60 in Halle!

 

QR Carnavalszoektocht

Doe mee aan de Carnavalszoektocht voor jong én oud in de winkelstraten van Halle! De zoektocht bestaat uit 11 QR codes op de etalages van de deelnemende winkels. Vind ze allemaal en krijg een exclusieve “I Love Halle” voetbal cadeau!

 

De twee “I Love Halle” hostesses zijn er helemaal klaar voor

Zaterdag 6 maart en zondag 7 maart delen ze in de buurt van de I Love Halle pop-up store (Basiliekstraat 60) samen met mascotte Hope 1.000 Goodie Bags uit (gesponsord door Mini Louyet).

 

Kleurwedstrijd

De scholen in Halle worden voorzien van een leuke kleurwedstrijd, waarbij alle inzendingen tot winnaars worden bekroond. De tekeningen krijgen een mooi plaatsje op de etalage van de pop-up store in de Basiliekstraat 60 en de kinderen ontvangen er een exclusief “I Love Halle” cadeautje.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 mrt 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief