Kermis Hondzocht LEMBEEK zal on Tour worden dit jaar

Kermis Hondzocht LEMBEEK zal on Tour worden dit jaar

Sh2_6282_01__large_
 

Door de stijgende COVID-cijfers en de onduidelijkheid of er in de zomer evenementen met veel publiek kunnen georganiseerd worden, maakt dat heel wat organisaties met hun handen in het haar zitten en zich afvragen of ze hun zomeractiviteiten zullen kunnen organiseren. Kermis Hondzocht anticipeert zo op de mogelijke evenementenbeperkingen tijdens zomer en zal daarom  geen gewone kermis organiseren maar een ‘Kermis Hondzocht on tour’.

 

Kermis Hondzocht vindt traditioneel plaats in het eerste weekend van augustus en staat ieder jaar garant op een weekend feest en ontspanning voor groot en klein. Met ‘Kermis Hondzocht on tour’ organiseert Kermis Hondzocht een avond vol leuke optredens rond de Lembeekse horecazaken in openlucht. Zo willen wij ook de zwaar getroffen Lembeekse horecazaken een steuntje geven.

 

Indien het toegelaten is zal Kermis Hondzocht op zaterdag 31 juli van horecazaak naar horecazaak afzakken met een popup-podium waar telkens een andere artiest een optreden zal geven.

 

Meer info over de locaties en welke artiesten zullen optreden, zal Kermis Hondzocht in de loop van de voorafgaande weken nog een mededeling doen. 

 

Noteer nu alvast onze take away BBQ op zaterdag 22 en Zondag 23 mei en hou het alvast veilig!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
26 mrt 2021
Marc Sluys
Emile Devogeleer
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief