Radio Victoria steekt Lembekenaren een hart onder de riem met uitzending over Sint-Veroonmars

Radio Victoria steekt Lembekenaren een hart onder de riem met uitzending over Sint-Veroonmars

Paasmaandag_aankondiging_radio_victoria_finaleversiekopie
 

‘Dat de Sint-Veroonmars al voor het tweede jaar op rij niet kan doorgaan, laten we voor even achter ons.’ Met die ingesteldheid is Elias Ysebaert aan de slag gegaan om een twee uur durend radioprogramma te maken over de Lembeekse Sint-Veroonmars op Paasmaandag. Om de Lembekenaren een hart onder de riem te steken, brengt Radio Victoria het jaarlijks gevoel van de Sint-Veroonmars dit jaar tot bij de luisteraar thuis. 

Het programma zal goed gevuld zijn: luisteraars zullen veel kunnen bijleren over de geschiedenis van de Sint-Veroonmars dankzij de kennis van Lembekenaar, kasdrager en auteur Dirk Vandenplas. Hij neemt de luisteraar mee doorheen enkele boeiende feiten en verhalen. Maar er zullen ook een aantal andere bekende Lembekenaren en leden van soldatengroepen te horen zijn, die elk op hun beurt ook iets te vertellen hebben over de Sint-Veroonmars. Natuurlijk zal er ook gepaste muziek zijn, met als afsluiter de bekende ‘Mars van de Zwarte Duivel’ die alle muzikanten kunnen meespelen vanuit hun kot! 

Het programma zal te beluisteren zijn op paasmaandag, 5 april 2021, van 16u tot 18u via 105.2 fm, radiovictoria.be of de app van Radio Victoria en Radioplayer. 

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 apr 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief