Luca Cragnaz nieuwe peter FP HALLE - GOOIK Girls

Luca Cragnaz nieuwe peter FP HALLE - GOOIK Girls

Luca_cragnaz_peter_fp_halle-gooik_girls
 

Luca Cragnaz, hoofdcoach bij de succesvolle mannenploeg van FP Halle-Gooik, is de nieuwe peter van FP Halle-Gooik Girls. Hij zal bijvoorbeeld eens een gasttraining geven en ons team steunen. De vorige peter was speler Leo die de club verlaat en komend seizoen bij Chatelet speelt.

 

Luca: ‘Ik word met veel plezier de nieuwe peter van FP Halle-Gooik Girls. Ik hoop dat het een succestory zal zijn. Ik ga mijn best doen om mijn steun aan de ploeg te geven. We are Halle-Gooik’

 

Luca Cragnaz behaalde als doelman grote successen. Hij beleefde, nadat hij begon bij Sambreville, zijn topperiode bij Action 21 in Charleroi waarmee hij in 2005 de Europabeker won. Nadien speelde hij nog bij topclubs Morlanwelz, Chatelineau en Hasselt. Hij speelde ook 56 keer voor de nationale ploeg.

 

TRAINER

In 2007 werd hij jeugdtrainer bij Morlanwelz. Vrij snel nadien combineerde hij die job met keepertrainer zijn bij de nationale ploeg. In 2016 werd hij aangesteld als bondscoach waar hij de mannen en dames onder zijn hoede had. Eind 2019 stapte Luca over naar Halle-Gooik.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
05 apr 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 08 apr 2021

archief