Week van de Groeilamp in HALLE

C21

Week van de Groeilamp in HALLE

Logo_halle_

Vinden jullie opvoeden ook zo’n uitdaging? Geen nood, jullie staan er niet alleen voor! Tijdens Week van de Groeilamp (vroeger: Week van de Opvoeding) delen we elke dag een grappige situatie die voor elke ouder herkenbaar is. Volg dus zeker de Facebookpagina ‘Huis van het Kind Halle’ en deel ook jouw ervaring als mama of papa. Wie weet win jij wel ons survivalpakket. Ouderschap het is geen perfectie!

De ondertussen welbekende ‘Week van de opvoeding’ verandert na 10 jaar van naam en concept; ‘Week van de Groeilamp’. Vanaf dit jaar steken we van 16 tot 23 mei week samen de groeilamp aan. Maar het opzet blijft onveranderd: alle geweldige ouders, familieleden en opvoeders in de spotlights te zetten. Omdat jullie dat dubbel en dik verdienen. En om de plaatsen waar je je licht kan opsteken als je het even niet meer weet, in de kijker te zetten. Want ook dat is opvoeden: er is geen licht zonder schaduw. En dat is oké.

 We willen de ouders, grootouders en alle andere opvoeders een hart onder de riem steken en hun aan de hand van grappige situaties duidelijk maken dat zij ook eens fouten mogen maken. Volg onze Facebookpagina van ‘Huis van het Kind Halle’ en vind hier elke dag grappige quotes en filmpjes waarin je je als (groot)ouder zeker zal herkennen. Deel ook jouw ervaringen en maak kans op een heus ‘survivalpakket’.

Kinderen en jongeren | jong@halle.be | 02 365 98 30

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
16 mei 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief