Gloednieuwe locatie voor dierenartsenpraktijk Animali in HALLE

C21

Gloednieuwe locatie voor dierenartsenpraktijk Animali in HALLE

Unknown
 

Op 25 mei 2021 verhuist Animali van de Hondzochtsesteenweg in Lembeek naar de Bergensesteenweg 372 in 1500 Halle. Deze nieuwe locatie is ingericht om het comfort van alle viervoeters én hun baasjes te maximaliseren. Een stressvrije ervaring gelinkt aan de beste zorgen zijn het doel. Hond en kat hebben recht op een aparte wachtzaal, consultatieruimte en hospitalisatieruimte.

 

Naast de moderne apparatuur om een nauwkeurige diagnose te stellen, zoals een microscoop, echo, röntgen,- en bloedanalyse-apparaat, beschikt Animali ook over een afdeling tandverzorging (met dentale RX), fysiotherapie, gedragsbegeleiding, puppygewenning en aparte hospitalisatieruimten voor hond, kat en konijnen/knaagdieren met camerabewaking. Er werden 3 aparte operatiekwartieren ingericht : één voor tandheelkunde, één voor basischirurgie en één voor meer ingewikkelde zaken zoals operaties van kruisbanden of botbreuken. Bijkomend beschikken zij als één van de eerste dierenartspraktijken in België over een nieuwe generatie anesthesietoestel, waarmee de dieren op de meest veilige manier een operatie kunnen ondergaan.

 

In de loop der jaren was Animali op zijn oude locatie uit z'n jasje gegroeid. Een nieuwe, ruimere locatie met meer mogelijkheden was dus noodzaak. Na de verhuis krijgen de huisdieren én hun baasjes een nog betere zorg. Hun contactgegevens blijven onveranderd. Te vinden op www.animali.be

 

Ruime openingstijden

Afhalen van voeding en medicatie: doorlopend 

Consultaties en operaties : steeds op afspraak 02/3550270 (ongewijzigd) of via website www.animali.be

 

Maandag tot en met vrijdag 08.30 uur - 19.00 uur

Zaterdag 09.30 uur - 13.00 uur

 

Buiten de openingstijden is Animali voor spoedgevallen bereikbaar. 

 

Er is een eigen wachtdienst alle dagen tot 22.00 uur. ‘s Nachts werken zij samen met een externe wachtdienst.

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 mei 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief