AZ Sint-Maria HALLE: beperkte versoepeling van de bezoekersregeling

C21

AZ Sint-Maria HALLE: beperkte versoepeling van de bezoekersregeling

Dsc_6317_01_01__large_
 

Wegens de gunstig evoluerende COVID-cijfers wordt de bezoekersregeling in het AZ Sint-Maria versoepeld vanaf vandaag, dinsdag 25 mei 2021.  
Bezoek zal verder opengesteld worden zodat patiënten die 7 dagen of meer in het ziekenhuis verblijven bezoek kunnen ontvangen van één vaste bezoeker.  
Deze bezoekers mogen geen symptomen van ziekte vertonen, moeten de aangegeven richtlijnen strikt volgen en een chirurgisch mondmasker dragen tijdens het bezoek. Stoffen mondmaskers worden niet toegelaten tijdens bezoek aan de patiënten.  Bezoekers zullen op vertoon van een toegangspasje, verkrijgbaar aan het onthaal bij hun eerste bezoek, toegelaten worden. Zij zijn welkom op volgende bezoekuren:  
Op weekdagen tussen 18u00 en 20u00 (intensieve zorgen tussen 19u00 en 19u30)  Op weekend- en feestdagen tussen 14u00 en 16u00 (intensieve zorgen tussen 15u30 en 16u00)  De uitzonderingsregels voor de afdelingen materniteit, pediatrie, palliatieve eenheid en voor patiënten in de levenseindefase blijven ongewijzigd.
 Op de materniteit wordt enkel de partner toegelaten, echter voor patiënten die wegens een andere heelkundige ingreep op materniteit verblijven is er geen bezoek toegelaten  
Op de diensten pediatrie en neonatologie kan één ouder blijven overnachten op voorwaarde dat deze negatief gescreend werd  
Voor patiënten die verblijven op de palliatieve afdeling of patiënten die zich in de levenseindefase bevinden is het steeds mogelijk om beperkt bezoek te ontvangen, na voorafgaand contact met de afdeling.
De familie wordt hiertoe gecontacteerd door de afdeling als de patiënt zienderogen verslechtert of bij overlijden.  
In uitzonderlijke omstandigheden (vb. verslechtering van de patiënt of overlijden) zal de betrokken afdeling de familie contacteren voor een individuele regeling.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
25 mei 2021
Marc Sluys
EP
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021
Marc Sluys | 09 jun 2021
Devogeleer Emile | 05 jun 2021

archief