HALLE - Leerlingen 4de leerjaar Beukenbos verrassen vrijwilligers in vaccinatiecentrum

C21

HALLE - Leerlingen 4de leerjaar Beukenbos verrassen vrijwilligers in vaccinatiecentrum

Img_2803
 
Img_2791
 
Img_2784
 
Img_2783
 

Tijdens de godsdienstles werd de parabel van het mosterdzaadje verteld. Daarna gaan we altijd op zoek naar wat die parabel nu, vandaag voor ons kan betekenen.

 

Met Corona nog steeds heel dicht bij ons, was de link naar het vaccinatiecentrum snel gelegd. Zoveel vrijwilligers die dag in dag uit spuitjes zetten om ons op weg naar de nieuwe vrijheid te zetten. Net zoals het mosterdzaadje zie je ook niet direct wat er juist gebeurt, maar na een tijdje zie je de prachtige boom. En bij het spuitje zullen we na een tijdje ook terug ons mooie leven zien.

 

Dus bedachten we dat we zelf iets zouden zaaien en dat dan aanbieden aan de vrijwilligers in het vaccinatiecentrum. We begonnen te zaaien en kaartjes te maken.

 

En dan kwam verpleegster Ann, die mee vaccineert in Halle en Alsemberg, op de parking van onze school - buiten hé, met die Corona – de plantjes en onze kaartjes in ontvangst nemen. Ann vertelde ons ook wat over de werking van het vaccinatiecentrum en wat zij daar precies doet.

 

Dikke dank u wel aan Ann en alle andere medewerkers van de vele vaccinatiecentra in ons land om ons op weg naar de nieuwe vrijheid te zetten.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2021
Sam Herremans
ingezonden
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021

archief