Sabboika-MTB, -jogging en -vlaaienkermis in een nieuw jasje!

C21

Sabboika-MTB, -jogging en -vlaaienkermis in een nieuw jasje!

Jogging_sabboika_flyer_a5_zonder_payconiq
 
Mtb_sabboika_flyer_a5_zonder_payconiq
Vlaaienkermis_front__flyer_a5
 

Vorig jaar moest Sabboika hun MTB-tocht, jogging en de aansluitende vlaaienkermis annuleren door Corona. Dit jaar komt de vzw, die als doel heeft degelijke en veilige lokalen te voorzien voor de Buizingse chirojeugd, met een creatieve oplossing. Zo komen fietsers, lopers en taartenliefhebbers terug aan hun trekken en komt er ook weer geld in het laadje voor de renovatie en het onderhoud van de lokalen. 

Dit jaar kunnen fietsers zich voor het eerst aan een prachtige graveltour van 95km wagen. Daarnaast voorziet de vzw ook een MTB-tocht van 37, 48 of 65km. Voor de kinderen werd een parcours van 25km uitgetekend. Het parcours vraag je digitaal aan en is vanaf 1 juni toegankelijk. 

Lopers en wandelaars kunnen dit jaar genieten van een nieuw parcours. Vanaf de zaal “Het Lindegroen” volg je de blauwe pijlen en kies je voor een tocht van 6 of 12km. De Strava-app laat ons toe om wekelijks willekeurig een winnaar aan te duiden. En voor wie op het einde van de maand het meest het parcours heeft gelopen, valt ook in de prijzen!

Je steunt de vzw Sabboika door voor of na het gebruik van het parcours een vrije gift te doen.

En na al dat sporten krijg je natuurlijk honger. Daarom voorziet de vzw Sabboika op 20 juni een take-away vlaaienkermis. Bestel je fruittaartje, gebakje of dessertglaasjes via de website. 

Voor alle informatie één website: www.sabboika.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
31 mei 2021
Marc Sluys
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 jun 2021
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 12 jun 2021

archief