3de Urban Run & Walk HALLE uitgesteld tot maart 22

C21

3de Urban Run & Walk HALLE uitgesteld tot maart 22

Img_5838
 
Img_5841
 
Schermafbeelding_2021-08-20_om_16
 

Halle zal het criterium voor de Urban Run & Walk in de Zennevallei niet openen maar afsluiten in maart 22. In principe zou de Halse Urban Run & Walk op zondag 29 augustus afgewerkt worden. Maar de Halse editie wordt tijdelijk uitgesteld. Fris, die zorgt voor vrijwilligers langs het parcours,  kon niet voldoende seingevers leveren wegens corona.  

Net zoals de voorbije editie wil de organisatie de Urban Run & Walk toegankelijk maken voor rolstoelgebruikers. Dit betekent een drempelvrij parcours. In niet-toegankelijke gebouwen wordt daarom een aangepast alternatief voorzien.

Voor de organisatie en de randanimatie wordt onder meer een beroep gedaan op de vrijwilligers van Fris vzw, een sportvereniging voor kinderen en volwassenen met een beperking. Maar momenteel zijn er te weinig vrijwilligers waarop we een beroep kunnen doen. Door corona is er duidelijk een grote terughoudendheid. Maar de vele vrijwilligers hebben we wel nodig voor de randanimatie, het toegankelijk maken van de gebouwen en de beveiliging op het parcours. Dat laatste is cruciaal omdat het parcours niet is afgesloten voor het verkeer. En als organisatie willen we natuurlijk de veiligheid garanderen van alle deelnemers en geen onnodige risico’s nemen.

Voorinschrijvingen

Ook de deelnemers lijken de corona-evolutie en de weersomstandigheden wat af te wachten want voorlopig zijn er maar weinig voorinschrijvingen. Doorgaans ontvangen we zo’n 250 voorinschrijvingen, voorlopig stond de teller maar op 45. Mensen die reeds een ticket hebben betaald, krijgen het inschrijvingsgeld teruggestort.

Halle sluit criterium Urban Run & walk af

Maar uitstel is geen afstel. Want de Halse Urban Run & Walk is opgenomen in een criterium, samen met de Urban Run & Walks van Sint-Genesius-Rode (15/10/2021) en van Sint-Pieters-Leeuw (22/10/2021). Personen die deelnemen aan deze 3 evenementen, maken kans op een unieke sportprijs. Maar Halle zal dus het criterium niet openen, wel afsluiten. Die datum staat gepland op zondag 13/3/2022 en zal een mooie voorloper worden van het Halse carnavalsfeest.

Meer info? Sport Halle | sport@halle.be | 02/365 98 42.
www.halle.be/sport | www.facebook.com/hallesport | instagram.com/hallesport.be

 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 aug 2021
Marc Sluys
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief