Fietsbieb HALLE zet Halse kinderen op de trappers

C21

Fietsbieb HALLE zet Halse kinderen op de trappers

Stad_halle_

Meer kinderen op de fiets in Halle! Dat is het opzet van de Halse fietsbieb. Want een fiets is niet voor iedereen betaalbaar. Bovendien zijn kinderen hun fiets zeer snel ontgroeid.

Gelukkig is er sinds 8 mei 2021 de Fietsbieb, een initiatief van Beweging.net in samenwerking met de stad Halle. In deze fietsbibliotheek kan je kinderfietsen lenen tegen een zeer zacht prijsje en voor een langere periode. Bovendien zetten we als eerste Fietsbieb in Vlaanderen en Brussel ook kinderen met een beperking op de trappers met een assortiment aan driewielers en tandems.

Voor de Fietsbieb stelde de stad Halle de kelder van buurthuis Windmoleken ter beschikking (samen met Woonpunt Zennevallei en Groep Intro). De uitbating en organisatie van Fietsbieb Halle gebeurt door zo’n 10-tal enthousiaste vrijwilligers.

Deze duurzame, toegankelijke en betaalbare Fietsbieb is open elke eerste zaterdag van de maand, van 10 tot 12 uur. Omwille van corona kan dit enkel op afspraak via 0496 61 67 84 of via het online reservatiesysteem op https://tinyurl.com/fietsbiebhalle

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
27 aug 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 14 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024
Devogeleer Emile | 13 apr 2024

archief