stad Halle zoekt creatief talent om hun stad in beeld te brengen

C21

stad Halle zoekt creatief talent om hun stad in beeld te brengen

Schermafbeelding_2021-09-03_om_09
 

Halle is prachtig en daar wil de stad ook online mee uitpakken. En wie kan dat beter dan de Hallenaren zelf? Daarom gaat de stad met de oproep ‘Laat jouw Halle zien’ op zoek naar stadsinstagrammers: (amateur)fotografen en contentmakers die telkens een maand lang hun stad in beeld brengen op de Instagrampagina van de stad.

We willen met onze stadsinstagrammers een positief verhaal brengen, één dat de Hallenaren trots maakt op hun stad en hen mooie en zelfs onbekende plekjes laat ontdekken. Er is zoveel moois te zien en te ontdekken, er zijn zoveel fantastische evenementen en handelszaken en er zijn zoveel interessante verhalen om te vertellen! Door onze Instagrampagina nog meer leven in te blazen met de hulp van lokale contentmakers, tonen we een Halle zoals het is: bruisend, altijd in beweging, een plek waar jong en oud zich thuis voelen.

Halle zoekt dus creatievelingen van alle leeftijdscategorieën en achtergronden, die samen een zo breed en divers mogelijk beeld van de stad kunnen schetsen. Uiteraard zullen de Grote Markt of het Hallerbos de revue passeren. Maar als we door de ogen van onze stadsinstagrammers naar onze stad kijken, krijgen we ongetwijfeld een heel ander en verrassend beeld van onze stad te zien. Bovendien is het de bedoeling om niet alleen met foto’s, maar ook met videobeelden het bruisende stadsleven aan de wereld te tonen.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
03 sep 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief