Karakter Fashion HALLE blaast 20 kaarsjes uit

C21

Karakter Fashion HALLE blaast 20 kaarsjes uit

Image001
Van links naar rechts: Anouk Cael, Tania Boonaert (oprichtster) en Ine Tierens
 

 Karakter Fashion blaast 20 kaarsjes uit. Deze karaktervolle winkel groeide de voorbije 20 jaar uit tot een vaste waarde in de Basiliekstraat te Halle. Je ontdek er de laatste modetrends & high-quality brands zoals Nathalie Vleeschouwer, Bellerose, Des Petits Hauts, …

Tania Boonaert, oprichtster van Karakter Fashion, kwam op de naam ‘Karakter’ omdat ze iets wou brengen voor dames die weten wat ze willen en willen wat ze weten. Ze zocht ook naar een karaktervolle naam die paste bij het unieke gebouw. Daardoor werd Karakter dé dameszaak bij uitstek voor stijlvolle elegantie met net dat tikkeltje meer. Kortom, een kledingwinkel voor madammen met karakter. 

 

De tijd is voorbijgevlogen, want ondertussen bestaat Karakter 20 jaar. Tania staat nog steeds elke dag met enorm veel enthousiasme en passie klaar voor haar klanten. Deze klanten wil Tania dan ook graag bedanken voor hun jarenlange vertrouwen. Want zonder straffe madammen, geen Karakter.

Daarom organiseert Tania samen met haar karaktervol team een heus verjaardagsfeest op 23, 24, 25, 26 en 30 september en 14 oktober. Naast verschillende modeshows en workshops, ontvangt elke klant bij aankoop een leuk geschenkje. Uiteraard kunnen ook bubbels niet ontbreken. Zin om mee te vieren? Breng ze dan zeker een bezoekje!

 

2O maal bedankt dat Karakter al sinds 2001 jouw inspiratie mag zijn!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 sep 2021
Marc Sluys
ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Sam Herremans | 19 okt 2021
Marc Sluys / werkgroep Trage Wegen Zuidwest Brabant | 19 okt 2021

archief