HALLE krijgt eerste ‘loopbaan’ voor bedrijven in Vlaams-Brabant

C21

HALLE krijgt eerste ‘loopbaan’ voor bedrijven in Vlaams-Brabant

Img_5925
 

Na steden als Antwerpen en Sint-Niklaas, heeft Halle nu ook een ‘loopbaan’ voor bedrijven en hun werknemers. Bewegen tijdens je lunchpauze, zeker met collega’s, is goed voor je gezondheid, je humeur én je prestaties. De ‘loopbaan’ start aan het AZ Sint-Maria. Twee lussen van 2 en 6,5 km laten je al  wandelend of lopend genieten van onze prachtige Halse natuurlandschappen. 
Extra stimulans om te sporten

Sinds 21 september is Halle de eerste stad in Vlaams-Brabant met een ‘loopbaan’ voor bedrijven en hun werknemers. Aan de Grote Weide achter het Sint-Mariaziekenhuis vind je een startbord met 2 uitgestippelde routes: de zwarte van 2 km brengt je langs de Grote Weide en het Wilgenveld, de rode van 6,5 km leidt je via de Mierenberg en de Pachtersweg terug naar de Grote Weide. Onderweg loop of wandel je door de prachtige landschappen achter het Halse ziekenhuis. Een aanrader voor wie z’n lunchpauze actief wil doorbrengen of na het werk z’n hoofd wil leegmaken met de collega’s. 
Fitte collega’s leveren puike prestaties
Lokale besturen zoals de stad Halle slaan de handen in mekaar met Sport Vlaanderen en bedrijven om werknemers aan te zetten om meer te bewegen. Vaak zitten mensen zowat de hele dag neer op het werk. Waarom niet eens gaan wandelen tijdens vergaderingen, rustig joggen tijdens de lunchpauze of een paar kilometer lopen na de werkuren met collega’s? Da’s goed voor de teamspirit op de werkvloer én de gezondheid. 

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
23 sep 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 23 apr 2024
Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief