FP Halle-Gooik wint tweede topper op rij na 9-4 winst tegen Herentals

Futsal_hg

De terugkeer naar de Bres was er eentje van om van te smullen met de komst van het Real Elmos Herentals van… Nick Nuyens. Halle-Gooik zette Herentals meteen tegen eigen doel en dwong hen vrij snel in de fout. De Bail pegelde de 1-0 tegen de touwen. Herentals kwam niet uit de ontknelling, Gabriel verdubbelde de score alleen op doelman Talhaoui. Dillien deed dat een paar minuten later identiek over, eindelijk dat doelpuntje voor Steven! Dahmani milderde na te gemakkelijk verdedigen bij de thuisploeg maar toen vond Gabriel het genoeg. Eerst op aangeven van Grello en dan met een loeier van ver zorgde hij voor de 5-1 ruststand. Na de rust even een minder moment van de thuisploeg. In 2 minuten milderden Bouri en Hitou. Dan was het welletjes geweest en was er eerste Diogo en nadien De Bail die de match besliste. Talhaoui pakte nog rood na een discussie met de ref en Jelovcic buitte de man meer situatie onmiddellijk uit. El Fahsi milderde nog met een mooi doelpunt maar het laatste woord was er voor Dillien met zijn 2e van de avond en de 0-4 einduitslag.

1-0 De Bail, 2-0 Gabriel, 3-0 Dillien, 3-1 Dahmani, 4-1 Gabriel, 5-1 Gabriel, 5-2 Bouri, 5-3 Hitou, 6-3 Diogo, 7-3 De Bail, 8-3 Jelovcic, 8-4 El Fahsi, 9-4 Dillien

Voor FPHG: Meyers, De Bail, Grello, Gabriel, Dillien, Bex, Jelovcic, Sanchez, Tomic,  Edu, Diogo, De Kerf, Van den Berghe & Cordier