HALLE-Prins John brengt nieuwe versie uit van ‘Utopia’

C21

HALLE-Prins John brengt nieuwe versie uit van ‘Utopia’

Prins-john-_-utopia_
 

Met zijn nieuwe single ‘Utopia’ brengt Prins John een opmerkelijke eigen versie uit van een liedje dat vroeger door Mama’s Jasje werd uitgevoerd.

In de carnavalwereld is Prins John (John Lories) een erg bekende en gevestigde waarde en is hij in zijn thuishaven Halle en omgeving al sinds jaren een graag geziene figuur.

Hij nam ook al een hele reeks carnavalsliedjes op waarmee hij alsmaar populairder werd en daardoor ook meer en meer gevraagd werd voor optredens. Op vraag van het publiek bracht hij meer variatie aan in het genre muziek dat hij brengt bij zijn optredens, waardoor nu ook liedjes als ‘Utopia’ op zijn programma staan. Met dit liedje oogst hij dermate veel succes dat het idee ontstond om het als nieuwe single op te nemen.

Freddy Danau zorgde voor de productie van ‘Utopia’ dat uitgegeven wordt bij D & V, die het op alle portals beschikbaar stelde voor beluistering of download.

Voor beluistering – Spotify: https://open.spotify.com/album/6PLqfHjJeTZ5Oy7v8xSmA5?si=RD5K2L6yQcO59_Uk25-HtQ&dl_branch=1

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
01 okt 2021
Devogeleer Emile
Ingezonden foto
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 10 jan 2022

archief