In oktober viert Herboristerie Kruidotheek HALLE reeds haar 10de verjaardag !

C21

In oktober viert Herboristerie Kruidotheek HALLE reeds haar 10de verjaardag !

Panoramic_herboristerie_kruidotheek_201912
 
Herboristerie_kruidotheek
 

 In oktober viert Herboristerie Kruidotheek reeds haar 10de verjaardag !
Het begon allemaal met een passie voor kruiden en planten. Hilda en Stéphane besloten toen van job te veranderen en te gaan voor hun passie. Na een studie voor herboristen richtten ze de winkel op in de Minderbroedersstraat te Halle.  De bedoeling was de mensen terug in contact te brengen met de eeuwenoude kennis van kruiden om de gezondheid te ondersteunen (fytotherapie) alsook om zowel lekkere thees en mooie theeaccessoires aan te bieden. 

Met de jaren is het gamma uitgebreid in een volledig assortiment van kwalitatieve vitaminen, mineralen en voedingssupplementen, ambachtelijke en zelfgemaakte kruidenthees, kruiden om iedereen zijn eigen mengeling te laten maken, een brede keuze aan biologische thees maar ook echte natuurlijke verzorgingsproducten, etc

Wanneer je de deur opent van de Herboristerie Kruidotheek ontdek je een oase van rust en een zee van geuren die je in de stemming brengen om rustig rond te snuffelen.

Het was hard werken, veel bijscholing, niet altijd evident tijdens deze snel veranderende omgeving. Veel volharding was nodig maar ze halen veel voldoening uit het positieve contact met hun klanten en het cliënteel dat ze opgebouwd hebben. Daarom om iedereen te bedankten wordt – voor de 10de verjaardag - oktober een verwenmaand in de Herboristerie Kruidotheek met veel acties, promoties en cadeaus voor de klanten! Ga zeker langs en vier met hen mee! Iedereen is welkom.

Herboristerie Kruidotheek, Minderbroedersstraat 4,  1500 Halle

www.herboristeriekruidotheek.be

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 okt 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 16 jan 2022
Marc Sluys | 10 jan 2022

archief