Extra fietsstallingen in het HALSE stadscentrum

C21

Extra fietsstallingen in het HALSE stadscentrum

Gemarkeerde_fiets_
 

Op de fiets naar de binnenstad? Dan kan je binnenkort je fiets parkeren in één van de 3 gloednieuwe fietsstallingen in het centrum. De uniforme fietsenstallingen zorgen voor maar liefst 120 extra plekken waar je jouw fiets veilig en beschut kan achterlaten tijdens je bezoek aan onze stad. 

 3 nieuwe fietsenstallingen in het centrum
Halle voorziet 3 nieuwe, uniforme fietsstallingen in het centrum van onze stad. Zowel aan de Molenborre, op de parking aan het kruispunt van de Bergensesteenweg met de Beertsestraat als op het Possozplein aan de achterzijde van de Kunstacademie Campus Servais: hier kan je binnenkort veilig je fiets stallen tijdens een bezoek aan onze binnenstad. 

Uniforme aanpak voor een net straatbeeld
De uniforme aanpak van de nieuwe fietsenstallingen zorgt voor een net straatbeeld. Halle koos hiervoor voor een samenwerking met VVS (Verkeers- & Veiligheidssignalisatie) Straatmeubilair. Intussen zijn de funderingswerken al van start gegaan. Later deze maand volgt de plaatsing van de dak- en zijwanden in glas, de ledverlichting en een (mechanische) fiets

Plaats voor 120 extra fietsen
Per overkapping zijn telkens 20 rechthoekige fietsnietjes voorzien, waarvan 6 met elektrische aansluiting. Voor kleinere fietsen is er ook een tussenbuis geplaatst. Zo geeft elke fietsstalling plaats aan 40 fietsen. Met 3 stallingen in totaal gaat het dus om maar liefst 120 extra ‘fietsparkeergelegenheden’ in het centrum van onze stad. 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2021
Marc Sluys
M
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief