Operatie Proper 2020-2021 beloont 3 Halse scholen

C21

Operatie Proper 2020-2021 beloont 3 Halse scholen

Schermafbeelding_2021-11-04_om_17
 

Stad Halle bedankt de scholen en verenigingen die tijdens Operatie Proper 2020-2021 de handen uit de mouwen hebben gestoken. Omdat ze het goede voorbeeld geven en hun buurt proper houden, ontvangen ze ook een financiële beloning. Want samen winnen we de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten!

 

Zwerfvuilproblematiek onder de aandacht
Operatie Proper is een initiatief van Mooimakers: het Vlaamse samenwerkingsverband tussen OVAM, Fost Plus en lokale besturen. Ook Halle stimuleert op deze manier de scholen en verenigingen in onze stad door een financiële beloning te voorzien voor elke leerling of elk verenigingslid dat meehelpt om de eigen terreinen en de omgeving proper te houden. Ook de zwerfvuilproblematiek krijgt zo extra aandacht. 

 

Met de hulp van alle Hallenaren

Tijdens het schooljaar 2020-2021 staken de leerlingen en ouders van drie Halse scholen de handen uit de mouwen voor een schone buurt. Dankzij hun Operatie Proper verdienen ze dan ook een mooie beloning. Don Bosco Halle en het Centrum Leren & Werken kan rekenen op 450 euro en Don Bosco BuSO op 537 euro. Een mooi voorbeeld voor alle Hallenaren, want samen kunnen we de strijd tegen zwerfvuil en sluikstorten winnen. We hopen dan ook dat de volgende editie opnieuw een groot succes wordt!

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
04 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief