Ladies’ Circle HALLE verkoopt opnieuw kerstrozen voor het goede doel

C21

Ladies’ Circle HALLE verkoopt opnieuw kerstrozen voor het goede doel

Kerstrozen2021
 

Ladies’ Circle Halle, een service club voor jonge vrouwen, organiseert voor het tweede jaar een kerstrozenverkoop ten voordele van het goede doel. Na een succesvolle eerste editie vorig jaar, biedt de club ook dit jaar de mogelijkheid om kerstrozen te bestellen om te schenken aan lokaal zorgpersoneel. Vorig jaar konden de ladies op deze manier meer dan 50 kerstrozen schenken aan personeel van het Sint-Mariaziekenhuis en lokale woon- en zorgcentra.

Naast de nieuwigheid om ook kleine kerstrozen te bestellen die ideaal zijn als tafeldecoratie voor de kerstdagen, bieden de ladies dit jaar ook roze kerstrozen aan. De opbrengst van deze roze variëteit gaat integraal naar Think Pink. 

‘Met de opbrengst van de verkoop, steunt de club al verschillende jaren lokale goede doelen,’ vertelt voorzitster Stephanie Schraepen. ‘Behalve financiële ondersteuning, biedt Ladies’ Circle Halle waar mogelijk ook materiële steun. Zo organiseren we al enkele jaren een ‘Christmas in a box’ actie waarbij geschenkdozen samengesteld worden en verdeeld worden in en rond Halle.’

De kerstrozen kunnen nog tot 21 november besteld worden via de website van Ladies’ Circle Halle, www.lc11.be, kunnen afgehaald worden in Halle op 27 november of worden binnen een straal van 10 km rond Halle geleverd op 28 november.

Spreekt dit soort acties je aan en heb je interesse om lid te worden van Ladies Circle Halle? Ben je een vrouw tussen 18 en 45 jaar en wil je jezelf graag inzetten voor goede doelen in een leuke en vriendschappelijke kring? Aarzel niet en contacteer de Ladies van Halle via LC11@ladiescircle.be!

 

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
06 nov 2021
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciële partners, advertenties en vacatures

archief