Stadsmuseum den AST HALLE tijdelijk gesloten wegens waterlek

C21 Css

Stadsmuseum den AST HALLE tijdelijk gesloten wegens waterlek

Den_ast_
 

Het Halse stadsmuseum den AST moet jammer genoeg tot eind januari de deuren sluiten. Er is een waterlek ontstaan in het administratieve gedeelte van den AST.  De volledige collectie en archieven zijn gespaard gebleven, maar een sommige technische installaties zijn wel door het water beschadigd.

Museumcollectie en archieven gespaard

Een waterlek heeft voor schade gezorgd in het administratieve gedeelte van den AST. Dankzij de nodige voorzorgsmaatregelen bleven de museumcollectie en de archieven gelukkig gespaard. Maar het water bracht wel schade toe aan een aantal technische installaties, waardoor het gebouw tijdelijk niet toegankelijk is voor bezoekers. Na de nodige herstellingswerken zal den Ast begin februari geleidelijk opnieuw kunnen opstarten.

Aanvraag dringende opzoekingen

De komende weken is het in deze omstandigheden ook voor het museum slechts in zeer beperkte mate mogelijk om opzoekingen te doen en informatievragen te beantwoorden. Heb je in die periode toch een dringende vraag? Dan kan je contact opnemen met den AST via denast@halle.be. Samen met jou bekijken ze wat mogelijk is om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

artikel afdrukken
 
Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
17 jan 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Marc Sluys | 20 mei 2022
Commerciële partners, advertenties en vacatures
Marc Sluys | 20 mei 2022
Marc Sluys | 13 mei 2022

archief