Lenteconcert in Oostende voor de S-Plus Bond A. Van Acker HALLE

C21

Lenteconcert in Oostende voor de S-Plus Bond A. Van Acker HALLE

Foto_bij_pb_bava_-_17-04-2022
 

De leden van de S-Plus Bond "A. Van Acker", de socialistische seniorenvereniging van Halle, gingen met meer dan 60 leden op uitstap naar Oostende. Ze woonden er het Lenteconcert van S-Plus bij in het Casino Kursaal, waarbij heel wat bekende vedetten de revue passeerden. 

"Het Lenteconcert was oorspronkelijk een Nieuwjaarsconcert.", vertelt voorzitter Arno Pirolo. "Omwille van de coronacrisis besliste S-Plus Nationaal echter om dit concert uit te stellen en om te vormen naar een lente-editie. Het maakte de ambiance er alvast niet minder op! Heel wat bekende vedetten, waaronder Micha Mara en zelfs Helmut Lotti, passeerden de revue en brachten er het beste uit hun brede repertoire. Luc Appermont praatte de hele show vakkundig aan elkaar, terwijl de muzikale begeleiding verzorgd werd door Lou Roman en zijn voltallige showorkest."
"Onze leden hadden er echt de tijd van hun leven.", vervolgt Pirolo. "Het concert is één van onze traditionele activiteiten waar steeds bijzonder hard naar uitgekeken wordt, maar deze keer toch nog net iets meer omdat ze het immers al twee jaar moesten missen omwille van dat vieze COVID-beestje. We zijn dan ook bijzonder blij dat onze leden er zo hard van genoten hebben en dat we toch weer heel wat Halse senioren een fijne dag zonder eenzaamheid bezorgd hebben!", besluit Pirolo.

Andere activiteiten
De S-Plus Bond "A. Van Acker" heeft een breed aanbod aan activiteiten voor Halse senioren. Naast dit concert is er ook het maandelijkse Gezellig Samenzijn met gratis diner. De leden kunnen verder ook genieten van de tweewekelijkse kaartnamiddagen, een Groot Seniorenfeest in CC 'T Vondel, een Kerstfeest met cadeautjes, verschillende daguitstappen, swipe-café's om met een tablet of smartphone te leren werken en lezingen over diverse onderwerpen. "Eén ding is zeker, onze leden hebben geen tijd om zich te vervelen!" stelt Pirolo.
Heb je interesse lid te worden van deze vereniging? Neem dan contact op met voorzitter Arno Pirolo via arno.pirolo@hotmail.com of via het nummer 0496/47.31.77!

Delen op FacebookDelen op TwitterDelen op GoogleDelen op DeliciousDelen op DiggDelen op StumbleuponEmail ditMeer...
 
20 apr 2022
Marc Sluys
 
 
 
Terug
 

Meer Nieuws

Commerciƫle partners, advertenties en vacatures
Devogeleer Emile | 23 mrt 2024

archief